Onderhoud & reparatie | Caravanservice Ouwerkerk

Onderhoud & reparatie

Vakantie is een groot goed. Lekker op pad en helemaal zelf bepalen wat u doet. De caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Als BOVAG bedrijf biedt Caravanservice Ouwerkerk die zekerheid. Bijvoorbeeld door vakkundig onderhoud en reparatie van uw kampeermiddel. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar met de BOVAG Caravan Onderhoudsbeurt.