Caravanmovers | Caravanservice Ouwerkerk

Caravanmovers

Met de caravanmover manoeuvreert u, met een afstandsbediening, moeiteloos uw caravan naar waar u maar wilt. Bij u thuis op de oprit, in de caravanstalling, of op een moeilijk bereikbare kampeerplaats. Ook oneffen of steil terrein is voor de mover geen probleem.

Het aanbod van movers is erg groot, de prijzen en kwaliteit lopen sterk uiteen. Caravanservice Ouwerkerk biedt bij voorkeur caravanmovers aan waar zij zelf goede ervaringen mee hebben, vooral wat betreft de service en garantie. Caravanservice Ouwerkerk leverd en monteerd daarom de kwaliteitsmerken Reich, AL-KO en Truma.

Wilt u meer informatie over het inbouwen van een caravanmover of over de accu, MPP of Enduro LI 1220?
Bel ons of maak gebruik van ons
contactformulier. Voor persoonlijke uitleg; kom bij ons langs in Ouwerkerk. We vertellen u er graag meer over.

Klik hieronder op de mover van uw keuze en u vind de specificaties van ervan.

TRUMA