Dakluiken

Bij Caravanservice Ouwerkerk kunt een nieuw dakluik laten plaatsen, een dakluik vervangen of opnieuw laten afkitten. Ook de verduisteringshorren en insektenhorren hebben we van de meeste dakluiken op voorraad.

Voor caravan of camper?
Dakluiken voor een caravan zijn niet altijd geschikt om ook in een camper te plaatsen. Camperdaken hebben vaak een andere dikte dan caravans. Let daarom op welk dakluik u kiest.

Witte of hedere kap?
Er zijn verschillende modellen dakluiken verkrijgbaar, met witte of heldere kap. Heldere kappen laten veel licht door en zijn daarom het meest geschikt voor het woongedeelte of boven de keuken. Een witte kap laat minder licht en zon door, dus is dat meer geschikt voor de toiletruimte of het slaapgedeelte.

Combi- of insektenhor?
Bijna alle dakluiken zijn tegenwoordig voorzien van een combihor of alleen een insektenhor. Met een combihor zit de verduistering en de insektenhor ineen. Ideaal voor het slaap- en woongedeelte.

U kunt deze dakluiken zelf plaatsen of vervangen of, indien u geen risico op lekkage wilt, dit bij Caravanservice Ouwerkerk laten doen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0111-642306 voor persoonlijk contact of maak gebruik van ons contactformulier.

Klik op het dakluik van uw keuze voor meer info. In onze webshop vind u nog meer dakluiken.

Heki 2                                    Midi Heki

Mini  Heki                                                      Remi Top Vista

MPK combihor                                                         MPK insektenhor