Fietsendragers


      

Fietsendragers

Niets heerlijker dan lekker fietsen op vakantie Met een goede fietsendrager en bijbehorende accessoires neem je je tweewieler veilig en gemakkelijk mee op de caravan. Er zijn ook speciale fietsendragers voor de elektrische fietsen, nu deze steeds vaker voorkomt. Houd met het plaatsen van een fietsendrager wel rekening met de kogeldruk van de caravan. 
De meest gangbare fietsendragers van Thule en Fiamma hebben we altijd op voorraad; alle andere types kunnen we snel leveren. Caravanservice Ouwerkerk is gespecialiseerd in veilige montage van de fietsendrager, zodat u onbezorgd op weg kan.
Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor montage, bel 0111-642306 voor persoonlijk contact of maak gebruik van ons
contactformulier.

Klik op de fietsendrager van uw keuze en u vind alle specificaties ervan in onze webshop.
 

Thule Elite G2, voor montage op de achterwand van caravan of camper. Het frame is in de hoogte verstelbaar. Geschikt voor e-bikes.


Thule Sport G2, voor montage op de rechte achterwand van caravan of camper. Het frame is in de hoogte verstelbaar. Niet speciaal geschikt voor e-bikes.

 
 
 
 
 
 
 
 

Thule Sport G2 Tour, voor montage op de rechte achterwand van caravan of camper. Het frame is in de hoogte verstelbaar. Niet speciaal geschikt voor e-bikes.

Thule Sport G2 Hobby, voor montage op de achterwand van de Hobby caravan v.a. 2004. Niet speciaal geschikt voor e-bikes.


Thule Sport G2 Universal, voor montage op de achterwand van caravan of camper. Met bevestiging onder een caravan met beperkte ruimte vanwege een raam en/of bumper of b.v kunststof achterwand. Word bevestigd aan de onderzijde/bodem van de caravan. Niet speciaal geschikt voor e-bikes.
 


Thule Superb, voor montage op de dissel van de caravan. Geschikt voor e-bikes en volledig kantelbaar.
 


Thule Superb short version, voor montage op de dissel van de caravan. Geschikt voor e-bikes en volledig kantelbaar. Zeer geschikt voor de korte dissel van b.v. Swift en Sprite.
 

Fiamma Universal,  voor montage op de achterwand van caravan of camper. Met bevestiging onder een caravan met beperkte ruimte vanwege een raam en/of bumper of b.v kunststof achterwand. Word bevestigd aan de onderzijde/bodem van de caravan. Niet speciaal geschikt voor e-bikes.


Fiamma Carry Bike Caravan XLA Black.  De meest verkochte disseldrager. Geschikt voor 2 fietsen. Voor montage op de dissel van de caravan. Beugel kan worden weggeklapt.