Caravanservice Ouwerkerk | BOVAG gecertificeerd

Persoonlijk en betrokken, met de zekerheid van BOVAG

Caravanservice Ouwerkerk onderhoudt, repareert en herstelt schade aan uw caravan, vouwwagen, aanhangwagen of paardentrailer. Mét BOVAG garantie. Ook voor op- en inbouw van accessoires kunt u hier prima terecht. Bezoek daarnaast eens de (web)shop, voor allerlei handige accessoires, onderdelen en kampeerartikelen.

Maatregelen i.v.m. Coronavirus.

Zowel de werkplaats als de winkel van Caravanservice Ouwerkerk zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onzelf staan vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Caravanservice Ouwerkerk heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

• Wij verzoeken u indien mogelijk uw caravan alleen of max. 2 personen te brengen en te halen.
• Onze werkplaats is alleen toegankelijk voor de monteur.
• We zijn ons extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw caravan. Deze moet minstens 24 uur op ons terrein staan voor we onderhoud en/of reparaties uitvoeren. Voor en na elk contact met uw caravan worden de handen gewassen

• Ook in de winkel bent u van harte welkom. Wij zullen gepaste afstand bewaren.
• Om fysiek contact te vermijden wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
• U kunt bij ons contactloos pinnen. Bij grotere bedragen word het pinapparaat word na gebruik gereinigt.

Mocht u ons nodig hebben, bel ons of stuur een mail. Wij staan voor u klaar!
Gewoon volgens de normale openingstijden en met inachtneming van alle gevraagde maatregelen.