Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018


      

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Dit bericht is geplaatst op 19 september 2018
Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Heel veel te zien en te doen 

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Daarom is oktober ook hét moment om te oriënteren en te inventariseren. Maar ook kun je proefrijden met een camper. En in het theater een presentatie bijwonen. Of testrijden op een (e)-bike. Er is informatie over verschillende kampeerbestemmingen.

Je komt naar Utrecht voor nieuwtjes en primeurs. En ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe producten, modellen en accessoires. Zo is er een fors aanbod aan tenten. Staan er tientallen nieuwe modellen caravans en campers. Zijn er slimme vouwwagens en natuurlijk de handigste accessoires. In aanloop naar de beurs komt er steeds meer nieuws. Dus hou het in de gaten!

Win een gratis BOVAG Onderhoudsbeurt

 Elke bezoeker maakt overigens kans op een BOVAG Onderhoudsbeurt voor camper, vouwwagen of caravan wanneer hij of zij de oplossing weet te vinden van de Mega Rebus die bij de gele BOVAG-caravan is te vinden. Naast de onderhoudsbeurt zijn er nog andere leuke prijzen te winnen, aangeboden door ACSI, Gimeg en Isabella: vijftig keer een abonnement op ACSI Freelife, vijf keer een Airfryer van Gimeg en vijf keer een Triplight van Isabella. Extra prijs van BOVAG is de vochtmeting. Deze geven wij drie keer weg.


Praktische informatie

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2018 van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober.
De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Kaarten
Toegangskaarten zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar via 
www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. 
In de voorverkoop kost een kaartje € 10,-

Locatie
Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

 

‹ Terug naar het overzicht