Sluiting feestdagen


      

Sluiting feestdagen

Dit bericht is geplaatst op 8 december 2020
Sluiting feestdagen

Zo aan het eind van 2020 willen we u bedanken voor uw vertrouwen in ons, het afgelopen jaar. Het was een vreemd kampeerjaar, met een valse start in maart door Corona. Veel van onze klanten gingen daarom niet op vakantie en stelden hun onderhoud en reparaties aan de caravan uit. Gelukkig kwam het in de zomer nog wel op gang en hebben velen van u hun vakantie in Nederland doorgebracht. De campings zaten goed vol in Zeeland, zo ook op Schouwen-Duiveland, wat wij in de shop goed konden merken.

Maar we zijn helaas nog niet van het virus af, al hopen we dat we in de zomer van 2021 weer overal, waar we willen, vakantie kunnen vieren.
We wensen u fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en zonnig 2021 toe. We hopen dat we u, ook in het nieuwe jaar, weer van dienst mogen zijn.

We zijn dit jaar vanaf 25 december tot en met 1 januari gesloten. Zaterdag 2 januari 2021 zijn we om 9.00 uur weer geopend.

Let op: In de periode van 25 december t/m 1 januari worden er geen bestellingen verzonden. Bestellingen in deze periode worden pas 2 januari behandeld en indien voorradig verzonden.

‹ Terug naar het overzicht