Onderhoud caravan | Caravanservice Ouwerkerk

Onderhoud caravan

Regelmatig onderhoud aan uw caravan verlengt de levensduur en bevordert de verkeersveiligheid. Een goed onderhouden caravan is meer waard en zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken op weg naar of op uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan met de BOVAG onderhoudsbeurt bij een BOVAG-caravanbedrijf.

Hoe werkt het?
Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw caravan door de speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Eventuele reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. U krijgt drie maanden garantie op deze reparaties. Wij beschikken over een computergestuurde remmen-testbank, wat de onderhoudsbeurt compleet maakt.

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?
Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Een erkend keurmeester controleert ruim 60 onderhoudspunten op wettelijke eisen, zoals de banden en de veiligheid van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen.
Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten zijn gecontroleerd en wat de bevindingen zijn. Is uw caravan op alle inspectiepunten goedgekeurd, dan wordt deze voorzien van een BOVAG keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Tevens ontvangt u een remmentestverslag met daarop ook het gewicht van de caravan.

Wat kost het?
De BOVAG onderhoudsbeurt voor een enkel-asser caravan kost bij Carvanservice Ouwerkerk € 195,-

Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk hieronder de lijst met vaste punten of het filmpje, om precies te zien hoe zo'n onderhoudsbeurt in zijn werk gaat: