Onderhoud caravan | Caravanservice Ouwerkerk

Onderhoud caravan

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Een erkend keurmeester controleert ruim 60 onderhoudspunten op wettelijke eisen, zoals de banden en de veiligheid van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen.

Hoe werkt het?
Klik hier voor de BOVAG poster met alle punten waarop gecontroleerd wordt.

Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten zijn gecontroleerd en wat de bevindingen zijn. Is uw caravan op alle inspectiepunten goedgekeurd, dan wordt deze voorzien van een BOVAG keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Wat kost het?
Deze beurt kost bij Carvanservice Ouwerkerk € 195,- (voor een tandemasser caravan: € 245,-). Tot 1 maart 2018 bieden wij tijdelijk een exclusieve korting aan en betaalt u slechts € 165,-! Nog maar enkele weken, dus maak tijdig een afspraak!

Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk het filmpje van BOVAG hieronder om precies te zien hoe zo'n onderhoudsbeurt in zijn werk gaat: