Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Chassis

Chassis

Met producten die veiligheid en gemak geven, ga je goed voorbereid op weg naar de camping.

Dissel
We hebben complete neuswielen, maar ook een neuswielband, neuswielklem of vastzetbout. Een handgreep of neuswielknop. Denk verder ook aan een disselhoes, trekhaakdop en een disselweger voor goede kogeldruk. En een breekkabel, kabelprotector, stekkerhouder en onderdelen voor de oplooprem.

Koppelingen & sloten
Een belangrijk onderdeel qua veiligheid is zeker ook een stabilisatorkoppeling. Daarnaast vind je hier onder andere een koppelingslot van AL-KO en Doublelock (SCM gekeurd)  Bovendien zijn hier remblokjes voor in de stabilisatorkoppelingen van AL-KO en Winterhoff te vinden. Evenals een manchet/stofhoes voor de koppeling.

Onderstel
Gemakkelijk de caravan verplaatsen doe je met de movers van Reich. Afstandsbediening kwijt? Ook die vindt je hier. Evenals onderlegplaten; Big Foot of Jumbo Foot, fijne levelblokken van Fiamma en Thule, uitdraaislingers en adapters voor op de boormachine. Daarnaast hebben we schokbrekers en spindelmoeren ter vervanging. Een pot-krik, schaarkrik of AL-KO krik hoort ook bij een goede caravanuitrusting.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.