Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Exterieur

Exterieur

Inbraakbeveiliging, comfort en design zijn van groot belang voor de caravan. Diefstalmaatregelen gaan immers verder dan alleen een slot op de deur.

Sloten & serviceluiken
Als het deurslot van de caravan weigert hebben we vervangende sloten zoals FAP en Oberholz. Ook sleutelsets met cilinder en sleutels van het FF2 en HCS systeem. En extra beveiligingssloten van Fiamma. We hebben watervulopeningen compleet of losse doppen en ook disselbaksloten. Gemakkelijk, een extra serviceluik om van buitenaf bij je spullen te kunnen.

Opstapjes & instapbeugels
Daarnaast zijn er opstapjes in verschillende maten, enkel en dubbel. En voetjes om eronder te zetten voor extra stevigheid. Ook een instapbeugel van Fiamma is lekker comfortabel en bovendien biedt zo’n beugel dichtgeklapt met slot extra veiligheid tegen inbraak.

Diversen
Diverse onderdelen zoals een hoekstuk, caravandeur of skirt en om de schroeven van de tentrail netjes af te dekken is er inlegbies in diverse kleuren beschikbaar. Ook zijn er verschillende rangeergrepen voor de caravan.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.