Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Gas

Gas

De gasinstallatie in de caravan zorgt ervoor dat je er warm bij zit, eten kunt koken en eventueel de koelkast op gas kunt laten werken wanneer er even geen elektra is. Regelmatige controle hiervan en zo nodig de gasslang en drukregelaar vervangen, is belangrijk voor een veilige kampeervakantie.

Aansluiting & onderdelen
Gasslang is los per meter beschikbaar, met losse slangklem of in afgepaste lengtes met koppeling, 8 of 10 mm. Ook voor de skottelbraai met ¼ x ¼ aansluiting. Gasdrukregelaars zijn er met Din, Campingaz en Pol aansluiting. In afsluitbare ruimtes is een veiligheidsdrukregelaar met afblaasbeveiliging verplicht. Daarnaast hebben we allerlei bijbehorende artikelen te koop zoals koppelingen, verlopen, slangpilaren, gaskranen en gasleiding van koper en staal.

Gasflessen & blikjes
Grote gasflessen zijn bij ons af te halen. Wegwerpblikjes van Campingaz en Coleman worden ook verzonden.Tevens is er een gasflesbevestiging voor in de disselbak en een Euro vulnippelset voor het vullen van de gasfles in andere landen.

Kooktoestellen & gaslampen
We hebben 2-,3- en 4-pits kooktoestellen, geschikt voor de propaan/butaan gasflessen. Voor tentkampeerders zijn er de kleine kooktoestellen, op wegwerpblikjes en navulbaar campingaz. Ook fijn is een gaslamp, waar we ook gloeikousjes en een reserveglas voor hebben. Voor het gasstel in de caravan of camper zijn er branderkoppen, gasstelringen, thermokoppels, spoeltjes, dopjes en afdichtingen voor de pannendrager van Dometic, Cramer en Smev.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.