Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Interieur

Interieur

En dan gaat er ook wel eens wat stuk: de sluiting of uitzetter van een lade, deurtje of kastklepje. En de gordijnrunners zijn in de was zoek geraakt. Je vind hier vast wat je zoekt.

Gordijnrunners & stoppers
De gordijntjes in de caravan of camper hebben vaak verschillende haakjes, runners en stoppers. Het meest voorkomend zijn platte gordijnhaakjes in hoefijzervorm. We hebben plooibandhaakjes, Gardi-Klick, gordijnhaakjes met lipje, rolletje of knijper.

Hang- & sluitwerk
In de kastjes van caravan of camper zitten de meest uiteenlopende uitzetters; chroom, met veer of telescopisch. De deuren, kasjes en klepjes sluiten vaak met een drukknopslot / push-lock systeem. Andere sluitingen zijn de rolsnapper, kogelsnapper en magneetsnapper, van metaal of kunststof. Voor de hangkast en toiletdeur zie je vaak het deurslot met spanjolet. En er zijn verschillende op- en inbouwscharnieren: cilinderscharnier, dubbelgeknikt of kunststofscharnier. Voor de schuifdeur/wand (kunststof) deurgeleiders.

Overige
Altijd handig en vaak onmisbaar: een afvalbakje, haakjes voor de handdoek/theedoek, schoenenzak, enzovoorts. En wat dacht je van een beschermstang en anti-slip matjes om te voorkomen dat spullen gaan schuiven tijdens de rit met de caravan?

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.