Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Kampeerartikelen

Kampeerartikelen

Allerlei kampeerspullen die je nodig hebt voor een plezierig verblijf op de camping, van barbecue tot zwemband en van vuilniszakhouder tot parasolvoet.

Barbeques
De barbecue is en blijft een geliefd kampeerartikel. Vooral de Skottelbraai en de Safarichef van Cadac. Hiervoor zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar, zoals grill top, pizzasteen, paellapan, afdekhoes en anti-aanbakfolie voor vetvrij bakken en makkelijk schoonmaken. Daar hebben we ook de Cadac cleaner voor. Daarnaast verkopen we ook lavasteen voor de tafel-gasbarbeque..

Handige campingartikelen
Van citronella kaars en anti-slipmatje tot vuilniszakhouder: allerlei fijne artikelen om het kamperen nog plezieriger te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een campingdouche, bagagetrolley, klapbox en hangmandjes.

Windschermen & parasols
Voor op de camping en op ’t strand zorgt een windscherm voor voldoende bescherming en privacy. En met een parasol tegen de zon is het helemaal goed vertoeven. Een speciale parasolharing, grondboor of parasolvoet zorgt ervoor dat deze stevig blijft staan. En de hond? Die zit veilig aan de speciale storm- of hondenpen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.