Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Veiligheid

Veiligheid

Ga goed voorbereid op weg. Met een juiste belading zorg je voor een goede kogeldruk en met een stabilisator rijd je een stuk prettiger. Dan resten alleen nog belangrijke producten voor de brandveiligheid en diefstalpreventie. Vergeet je ook de verplichte items voor onderweg niet?

Diefstalbeveiliging
De caravan tegen diefstal beveiligen begint met een goedgekeurd (SCM) koppelingsslot. Denk bijvoorbeeld aan de Alko Safety en Doublellock. In combinatie met een safety ball of pin is de caravan goed beveiligd. Uiteraard horen ook extra deursloten en een kluisje bij inbraakpreventie.

Brandbeveiliging
Ook op vakantie kan de vlam in de pan slaan. En een ongelukje met de barbecue komt vaker voor dan je denkt. Bovendien is een brandblusser in sommige landen verplichte bagage onderweg. Gemakkelijk en direct bij de hand is de schuimblusser spuitbus.

Verkeersveilig
Veiligheidshesjes horen ook bij de standaard uitrusting. En als je een fietsendrager achterop hebt, is het in sommige landen verplicht om daarop een markeringsbord te bevestigen. Check voor vertrek ook even de kogeldruk met een disselweger. En zorg voor een juiste bandenspanning en goede breekkabel.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.