Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Chassis

Dissel Koppelingen & sloten Onderstel

Met producten die veiligheid en gemak geven, ga je goed voorbereid op weg naar de camping. Zorg voor een goede kogeldruk door de juiste belading. Rij veilig met een stabilisatorkoppeling. Maar ook een caravanmover en levelblokken bijvoorbeeld zijn fijn voor als je arriveert op je vakantieadres.

Dissel

We hebben complete neuswielen, maar ook een neuswielband, neuswielklem of vastzetbout. Een handgreep of neuswielknop. Denk verder ook aan een disselweger voor goede kogeldruk. Een breekkabel, kabelprotector en stekkerhouder, onderdelen voor de oplooprem. We hebben een disselhoes, trekhaakdop en ook trekvergrendeling voor de oudere disselbakklep.

Koppelingen & sloten

Een belangrijk onderdeel qua veiligheid is zeker ook een Al-Ko stabilisatorkoppeling. Daarnaast vind je hier onder andere een koppelingslot van Al-Ko, Doublelock en Powerlock (SCM gekeurd) Wellicht is een wielklem van Doublelock (SCM gekeurd) ook interessant. Bovendien zijn hier remblokjes/remsegmenten voor in de stabilisatorkoppelingen van Al-Ko en Winterhoff te vinden. Evenals een manchet/stofhoes voor de koppeling.

Onderstel

Gemakkelijk de caravan verplaatsen doe je met de movers van Reich, Truma en AL-KO. Afstandsbediening kwijt? Ook die vindt je hier. Evenals onderlegplaten, Big Foot of Jumbo Foot, fijne levelblokken/levellers van Fiamma en Thule, uitdraaislingers en adapters voor op de boormachine. daarnaast hebben we schokbrekers en spindelmoeren ter vervanging. Een pot-krik, schaarkrik of Alko krik hoort ook bij een goede caravanuitrusting. Voor de banden hebben we reservewielhouders, wieldoppen en wielhoezen. Banden kun je telefonisch bij ons bestellen en afhalen of meteen onder de caravan laten monteren.