<H1>EET & DRINKGEREI</H1>  <h2>Onbreekbaar en duurzaam servies, glazen, bestek etc. Koffie zetten zonder stroom? We hebben diverse fluitketels, een opzetfilter en thermoskan. Koken op de camping met pannensets, koekenpan en steelpan.</h2>
<H3>10% KORTING OP MEPAL</H3>

EET & DRINKGEREI

10% KORTING OP MEPAL

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

1-2-3 Katar
Melamine reiniger 800gr. Dankzij de werking op organische vlekken verwijdert KATAR, koffie- of ..
€9,99
Bestek in mandje
Bestekset in verchroomde houder, 24-delig, 6-persoons. Stevig bestek met blauw kunststof heft. ..
€13,75
Bestekset 24-delig
24-delige bestekset in hersluitbare kunstof koker 6x vork 6x mes 6x lepel 6x kleine lepel, kleur ..
€12,95
Bierglas
Bierglas met kraag, helder kunststof, stapelbaar ..
€1,45
Bierglas met kraag, 4 st
Een set van 4 bierglazen met kraag. De glazen zijn ook geschikt om te stapelen. - Zeer sterk..
€5,25
Blikopener
Blikopener, onmisbaar voor elke kampeerder ..
€2,50
Borrelglaasje
Borrelglaasje onbreekbaar. 6,5 cm hoog (laatste 4) ..
€2,20
Borrelglas de Luxe, 4 st
Borrelglaasjes, verpakt per 4 stuks. 100% Polycarbonaat. Vaatwasmachinebestendig, krasvaster en p..
€8,95
Eeierdoosje
Kunststof eierdoos voor 6 eieren. Kleur zwart. Afm: 14 x 13 x 8 cm ..
€3,50
Flesopener
Flesopener, onmisbaar voor iedere kampeerder ..
€1,50
Fluitketel 1,25 ltr
BC Fluitketel Motion . Compact RVS fluitketeltje.  Afmeting: diameter 15,5cm en hoogte 15,5c..
€15,25
Fluitketel 1.8 ltr
BC fluitketel Vision. Een zeer stevige fluitketel. Gemaakt van roestvrij staal en voorzien van ee..
€11,95

Onbreekbaar en duurzaam servies, glazen, bestek etc. Geen stroom? We hebben fluitketels, een opzetfilter en thermoskan. Evenals pannen; koekenpan, steelpan enz.

10% korting op restant Mepal servies OP=OP (korting word in het winkelwagentje verrekend).