Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Huishoudelijk

Elektrische apparaten Eet- & drinkgerei (Af)wassen & drogen

Koken in de caravan, koffie zetten, water koken; het is tegenwoordig net zo simpel als thuis. Met handzame elektrische apparatuur, kunststof serviesgoed en lichtgewicht pannen. Ook hebben we diverse artikelen voor het (af)wassen en drogen op de camping.

Elektrische apparaten

Voor wat extra comfort zijn er compacte, huishoudelijke apparaten, met een laag wattage, speciaal voor op de camping: waterkoker, koffiezetter 6- en 12 kops, oventje, reisstrijkijzer en stofzuiger van de merken Bestron, Alpina, Mestic en Tristar.

Eet- & drinkgerei

Een heerlijk bakje vers gezette koffie of thee kan ook zonder stroom: er zijn fluitketels groot en klein, een isoleerfles, thermoskan en speciale koffiefilter met lange tuit om met de hand koffie te zetten. Ook koken doe je met gemak met de speciale pannenset voor op de camping en een hoge kookpan, koekenpan, steelpan ( met afneembare steel), hapjespan en wokpan. Daarnaast hebben we bestek, stapelbare glazen en bekers, maar ook onbreekbare wijnglazen, borrelglazen, bierglazen en limonadeglazen voor kampeerders.

(Af)wassen & drogen

Voor de campingwasjes hebben we een o.a. een droogmolen met statief of met chassishouder voor op de dissel, maar ook een droogrek, waslijndraad, knijpers, wasemmer en droogcarrousel. Zelfs een campingstrijkijzer ontbreekt niet. En ook aan de afwas is natuurlijk gedacht met een afwasteil en afwasborstel. En wat dacht je van een campingdouche?