Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Interieur

Gordijnrunners & stoppers Hang- & sluitwerk Overig interieur

En dan gaat er ook wel eens wat stuk: de sluiting of uitzetter van een lade, deurtje of kastklepje. En de gordijnrunners zijn in de was zoek geraakt. Je vind hier vast wat je zoekt.

Gordijnrunners & stoppers

De gordijntjes in de caravan of camper hebben vaak verschillende gordijnhaakjes, -runners en -stoppers. Het meest voorkomend zijn platte gordijnhaakjes in hoefijzervorm, plooibandhaakjes, Gardi-Klick gordijnhaakjes, gordijnhaakjes met lipje en gordijnrunners en eindstopjes van Neta. Daarnaast hebben we ook gordijnrunners met rolletje en knijper.

Hang- & sluitwerk

In de kastjes van caravan of camper zitten de meest uiteenlopende uitzetters; van chroom, met veer of telescopisch. De deuren, kasjes en klepjes sluiten vaak met een drukknopslot / push-lock systeem. We hebben push-lock knopjes in chroom en meubelgreepjes combi-line. Andere sluitingen zijn de rolsnapper, kogelsnapper en magneetsnapper, van metaal of kunststof. Voor de hangkast en toiletdeur zie je vaak het deurslot met spanjolet. Het keukenblad sluit met de cilinderscharnier of kunststofscharnier, deze zijn ook geschikt voor de bankkast. Voor de toiletdeur hebben we inbouwscharnieren en voor de schuifdeur/wand (kunststof) deurgeleiders, eventueel met rolletjes. Tafelbladbevestiging hebben we ook, evenals voetjes voor de vaste en ‘lift’ tafelpoot.

Overig interieur

Altijd handig en vaak onmisbaar: een afvalbakje, haakjes voor de handdoek/theedoek, schoenenzak, enzovoorts. En wat dacht je van een beschermstang en anti-slip matjes om te voorkomen dat spullen gaan schuiven tijdens de rit met de caravan?