Hordeur Plissé

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €182,00
Aantal:
<< Terug naar de vorige pagina

Het gaas is geplisseerd en wordt opgevouwen in plaats van opgerold met een veer. Dit heeft als voordeel dat de trekbalk in elke positie kan blijven staan. De gebruiksvriendelijkheid wordt hierdoor optimaal. Ook kleine kinderen kunnen deze hordeur met gemak bedienen.
Maat 175 x 65 cm. Enkele specifieke eigenschappen van de plissé hordeur:

• Geplisseerd insektengaas heeft als voordeel dat het beter zichtbaar is en ook bijzonder decoratief is
  • Zeer gebruiksvriendelijk (ook voor kinderen)
  • Trekbalk blijft in elke stand staan (geen veer)
  • Geruisloze bediening
  • Fraaie slanke vormgeving
  • Geheel uitgevoerd in aluminium
  • Cassette incl. trekbalk slechts 50 mm breed
  • In tegenstelling tot huidige plissé hordeuren is deze hordeur voorzien van afstandsprofielen, waardoor deze in bijna alle gevallen geplaatst kan worden.

Dit artikel kan niet verstuurd worden, maar kunt u ophalen in de winkel op Ouwerkerk.

De hordeur kan optioneel voorzien worden van een speciale dorpel (750 mm breed) om leidingen en kabels door te voeren. De dorpel verhoogt de hordeur met 36 mm.

Hordeur Plissé Hordeur Plissé Hordeur Plissé

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: