Ons bedrijf

Caravanservice Ouwerkerk is een kleinschalig caravan- en kampeerbedrijf op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland en heeft ook een (web)shop.

Het bedrijf is begonnen in het jaar 2000 en s
inds oktober 2009 gehuisvest in het buitengebied van Ouwerkerk. Daarmee is de caravanservice beter bereikbaar geworden voor aanhangers en heeft het zich nog meer toegelegd op onderhoud, reparatie en schadeherstel. Mét BOVAG garantie.

Deze BOVAG service richt zich op zowel caravans en vouwwagens als op aanhangwagens en paardentrailers. Daarbij is Caravanservice Ouwerkerk hét adres voor de op- en inbouw van accessoires. Uiteraard kunt u daar ook alles van deze webshop bezichtigen en ophalen. Kijk voor meer informatie eens op www.caravanservice-ouwerkerk.nl.

Caravanservice Ouwerkerk: persoonlijk en betrokken met de zekerheid van BOVAG

De webshop van Caravanservice Ouwerkerk

De webshop van Caravanservice Ouwerkerk heeft een groot assortiment caravanaccessoires, caravanonderdelen en kampeerartikelen voor alle merken caravans; om te vervangen of om nieuw in te bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een caravanmover, serviceluik, fietsendrager of een extra of groter dakluik. Merken die wij verkopen zijn o.a. Reich, Thetford, Fiamma, Omnibike, Thule en Dometic. Deze caravanmaterialen zijn vrijwel altijd op voorraad zodat u deze snel in huis hebt als er iets stuk is.

Als u een caravan- of kampeerartikel niet op onze webshop kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen de meeste accessoires en onderdelen voor u bestellen. Wij streven ernaar om alle artikelen die op voorraad en vóór 15.00 uur besteld zijn, dezelfde dag nog te verzenden, zodat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Ook vind u bij ons nog caravanaccessoires en -onderdelen voor de oudere caravan, die niet meer bij de leverancier te bestellen zijn, maar nog wel bij ons verkrijgbaar zijn.

Naast producten voor de caravan verkopen we ook kampeerartikelen. Deze spullen van o.a. Cadac, Crespo, Dorema en Intex maken uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk. U vind bij ons een kampeerassortiment voor de tentkampeerder maar ook voor de caravan-kampeerder. Lichtgewicht en van kunststof. Zo hebben we kampeerartikelen voor de (voor)tent: tenstok-onderdelen, haringen, scheerlijnen. En kampeerspullen voor in de caravan: zoals serviesgoed en elektrische huishoudelijke apparaten. Deze kampeeraccessoires zijn laag in wattage, zodat u ze zonder problemen op de camping kunt gebruiken.

Ook voor winterkamperen bieden we uitkomst, met bijverwarming op gas en elektra. Deze campingverwarming is eveneens weer laag in wattage en veilig te gebruiken op de camping. Speciaal voor de mooie zomerdagen zijn er andere kampeerartikelen: koelboxen op 12V, 230V en gas. En denk ook aan kampeeraccessoires tegen insecten: vliegengordijnen, kattenstaarten en plisséhordeuren.