Voortentluifel Pagode maat 11

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €208,00 €175,00
Aantal:
<< Terug naar de vorige pagina

Extra leefruimte in optima forma

Voortentluifel Pagode, maat 11. Deze luxe universele voortent luifel is speciaal ontworpen voor bevestiging aan de voorzijde van uw voortent. De Pagode is een dakluifel. Deze luifel is gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek. Het optionele luifelframe zorgt voor een stabiele constructie. De Pagode past aan ieder merk en type voortent en worden bevestigd op de petluifel - stokjes van de voortent. Een ruime overlapping zorgt voor een perfecte aansluiting op de voortent. In verband met het universele karakter van deze luifel dient u zelf nog enkele tentogen te monteren. Een setje tentogen met bevestigings materiaal wordt standaard meegeleverd.

Exclusief frame of stokkenset. (apart bij te bestellen.)

Dit artikel word niet verzonden, kan alleen afgehaald worden in onze shop in Ouwekerk

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: