Dakluik Midi Heki, beugel

Beschikbaarheid: +/- 1 week levertijd
Prijs: €465,00
Aantal:
<< Terug naar de vorige pagina

Dometic Midi Heki - voor caravans. De grote dakopening (700 x 500 mm) biedt een optimale ventilatie en lichtwinst. Eenvoudige bediening met beugel. De grotere versie van de mini Heki biedt u hetzelfde comfort en uitzonderlijke kwaliteit met afwijkende installatie afmetingen. Met vaste ventilatie en aërodynamisch geslepen koepel van dubbel acrylglas (lichtgrijs getint). Binnen en buiten paneel zijn samen gelijmd voor extra stabiliteit. Opent in 3 standen: volledig geopend, half open en slechtweer stand. Door de overkoepelende opstaande rand kan het water onmogelijk naar binnen spatten als de koepel in de slechtweer stand staat. Eenvoudig werking door handige sluitstang, de koepel gaat automatisch op slot als deze dicht is. Gemaakt van duurzaam, weerbestendig kunststof (ASA). Binnenframe met verduisteringsscherm en insectenhor (onafhankelijk van elkaar traploos verstelbaar). Maximale openingshoek: 45° (beugelmodel). Voor dakdikte van 30 tot 34 mm.

Afmetingen: zichtbare opening: 585 x 404 mm
Gatmaat: 700 x 500 mm
Gewicht: 8 kg
Kleur: creme/wit

Dit artikel kan alleen afgehaald worden in Ouwerkerk, of evt. in uw caravan geplaatst worden. (Prijs is excl. montage)

Dakluik Midi Heki, beugel

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: