Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Spiegels

Milenco Smat Diversen
De caravanspiegel is verplicht als je een caravan achter de auto hebt. Diverse spiegels en onderdelen  zijn hier verkrijgbaar van o.a. Milenco, Smat en Special Mirror.
 

Milenco

De Milenco Aero opzetspiegel is een goed voorbeeld van een spiegel die op vrijwel ieder automerk past. Deze caravanspiegelset is er in vlak en bol glas. Het spiegelglas, de klemeenheid en verschillende aandrukrubbers zijn los verkrijgbaar. De Milenco is eventueel ook aan de onderzijde van de autospiegel te monteren.
 

Smat

Smat heeft een zeer groot assortiment caravanspiegels, van zeer eenvoudig tot luxe. De Stinger, Touring, Beretta en Magnum zijn de eenvoudige spiegels, met rubber bevestigingsriem. De Argus en Colt  zijn de luxere spiegelsets met arm en de Smat Bullit heeft een dodehoekspiegel. De spanriempjes, gespen en schroef met voetje zijn ook los te koop.

Diversen

De safety strap of spanband met zuignap voorkomt het wegklappen van de caravanspiegel. Van de Special Mirror caravanspiegel hebben we nog enkele onderdelen te koop, maar hiervoor geldt: op is op.