Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Toilet

Cassette toilet Porta Potti Thetford reiniging

Ook al hebben de meeste campings perfecte sanitaire voorzieningen, toch is het prettig als je gebruik kunt maken van je eigen toilet. Het inbouwtoilet/cassettetoilet is het bekendst voor caravan en camper. In de oudere caravan, vouwwagen of tent kun je gebruik maken van de Porta Potti. Wil je het toilet een opknapbeurt geven? Dan is de Fresh-up set wellicht een idee. En ook de toiletemmer met deksel is er nog steeds.

Cassettetoilet

Voor het cassettetoilet van Thetford zijn diverse vervangende onderdelen verkrijgbaar. Een aftappijp, aftapdop, bedieningspaneel en beluchtingsknop bijvoorbeeld. Maar ook de rubber ring die in de schuif van het cassettetoilet zit. Je kunt scheurtjes hierin overigens voorkomen door de rubber ring regelmatig met siliconenspray in te spuiten. Ook voor de afvaltank zijn losse onderdelen beschikbaar. Bovendien is deze gemakkelijk te vervoeren met een bagagewagentje.

Porta Potti

Voor de vouwwagen en tentkampeerder is er de Porta Potti Qube 345 en 365. De 365 heeft een grotere afvaltank, zodat u ook wat hoger zit. Ook hiervoor zijn vervangingsonderdelen, zoals een rubber ring, pompje of vuldop verkrijgbaar.

Thetford reiniging

Met Aqua Kem Blue of Green in de cassettetank en Aqua Rinse Plus voor het spoelwater is het toilet goed voorbereid voor gebruik op de camping. Voor het reinigen van de afvaltank is er de cassettetankcleaner. Bovendien heeft  Thetford geheel verterend toiletpapier, om opstopping te voorkomen.