Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Watervoorziening

Wateraansluiting Kranen & pompjes Jerrycans & watertanks

Drinken, wassen, koken, schoonmaken; water in de caravan is onmisbaar. We hebben diverse onderdelen en accessoires hiervoor beschikbaar.

Wateraansluiting

Voor de water aan- en afvoer is er een koppelstuk, bocht, hoekstuk, slangaansluiting, reduceerstuk, T-stuk en Y-stuk. Er zijn verschillende waterslangen: ribbel/afvoerslang in diverse diameters of gewapend blauw en rood. Maar ook de transparante slang en slangklemmen, snappers en slangpilaren hiervoor. Voor het vullen van de vaste watertank is er een watervulopening met afsluitbare dop en er is ook een inbouwdoos voor de vaste wateraansluiting. Tevens vind je hier de Truma Therme boiler, de binnentank, verwarmingselement, aftapkraantjes en rubbers hiervoor. Ook een afvoerplug of syphon van Smev en afvoerstopjes hebben we.

Kranen & pompjes

Voor de watervoorziening van de caravan of camper zijn er koudwaterkranen en mengkranen van Reich of Comet. Types Florenz, Parma, Kama, Keramic Twist, Style 2002, Style 2005. De waterkraan “de Luxe” is er met kleine en grote glazen knop. Tevens is er een (meng)kraan voor onderbouw. Voor de oudere caravan is er de voetschakelaar, werkend op de blokbatterij die in de batterijhouder zit.

Waterpompjes of dompelpompen zijn er met verschillende wateropbrengst, van 10 tot 19 ltr per minuut, van de merken Reich en Comet of het eigen goedkopere merk Maas. Een terugslagklepje of terugslagventiel is ook los tussen de slang te zetten.

Jerrycans/watertanks

Watertanks en jerrycans zijn er in verschillende inhoudsmaten en grootte. Met speciale dop voor de waterpomp of met kraantje. Ook zijn er met flextuit om de vaste watertank gemakkelijk te vullen. We hebben hiervoor evt. ook de gewone gieter. Voor het afvalwater is er de zwarte vuilwatertank die gemakkelijk vlak onder de caravan te plaatsen is. Ook de doppen voor deze watertanks zijn hiet verkrijgbaar. Voor het gemak zijn er ook de Fiamma rolwatertanks, voor schoon en vuilwater. Gemakkelijk verrijdbaar naar een (afval)watervulpunt.