<H1>WATERAANSLUITING</H1>  <h2>Voor de aan- en afvoer: waterslang, afvoerslang en slangklemmen. Ook hebben we onderdelen van het Reich afvoersysteem, syphons, slangverbinders en verloopstukjes. Onderdelen voor de Truma Therme ll boiler, watervulopeningen en doppen, evenals een vaste wateraansluiting.</h2>

WATERAANSLUITING

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:

1-2-3 Press tank- en leidingreiniger
Press 123 Schoonwater, met de groene dop, wordt gebruikt om de drinkwatertank- en leiding te rein..
Aftapkraantje boiler Truma Therme
Aftapkraantje door vloer voor Truma Therme ll boiler (11) ..
Aftapkraantje dubbel boiler Truma Therme
Aftapkraantjemet dubbel aansluiting door vloer voor Truma Therme ll boiler (11) ..
Aftapkraantje kunststof Reich
Reich aftapkraantje kunststof, 1-weg Reich aftapkraan Vervaardigd uit kuns..
Afvoerplug haaks 19
Kunststof afvoerplug met afvoerstopje en ketting. Haaks model, wit, slangaansluiting 19 mm ..
Afvoerplug haaks vlak 19
Kunststof afvoerplug met afvoerstopje en ketting. Haaks vlak model, wit, slangaansluiting 19 mm ..
Afvoerplug haaks vlak 25
Kunststof afvoerplug met afvoerstopje en ketting. Haaks vlak model, wit, slangaansluiting 25 mm ..
Afvoerplug recht 19
Kunststof afvoerplug met afvoerstopje en ketting. Recht model, wit, slangaansluiting 19 mm ..
Afvoerplug Smev dubbel
Afvoerplug/Syphon Smev type 557, met afvoerstop ..
Afvoerplug Smev haaks 20
Afvoerplug Smev haaks. Slangaansluiting 20 mm. Compleet met stopje. ..
Afvoerplug Smev haaks 25
Afvoerplug Smev haaks. Slangaansluiting 25 mm. Compleet met stopje. ..
Afvoerplug Smev recht 20
Afvoerplug Smev recht. Slangaansluiting 20 mm. Compleet met stopje ..

Alles voor de aansluiting van de watervoorziening in de caravan.