Bovag onderstelbeurt | Caravanservice Ouwerkerk


      

BOVAG Onderstelbeurt

Onderweg en op vakantie moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel, waar u ook gaat. Vind u een grote onderhoudsbeurt op dit moment niet noodzakelijk, maar wilt u wel de zekerheid dat uw caravan verkeersveilig is? Dan kunt u kiezen voor een BOVAG-onderstelbeurt, zodat u onbezorgd op pad kunt gaan.  

Deze onderstelbeurt is ook voor aanhangwagens en paardentrailers.

Hoe werkt het?
Een BOVAG onderstelbeurt is een kleine beurt. Uw caravan wordt dan alleen aan de buitenzijde door de speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd, op 4  punten:                                             

  • Onderstel                                            
  • Banden                                            
  • Verkeersverlichting                                            
  • Gas                                            

Eventuele reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. U krijgt drie maanden garantie op deze reparaties. Wij beschikken over een computergestuurde remmen-testbank, wat de onderstelbeurt compleet maakt.

Wat houd een onderstelbeurt in?
Een BOVAG Onderstelbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan de buitenzijde van uw caravan. Een erkend keurmeester controleert uw caravan op 4 punten:                                             
Het onderstel en de banden, de veiligheid van de gasinstallatie en de verkeersverlichting. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na controle ontvangt u een onderstel-keuringsrapport, waarop staat welke punten zijn gecontroleerd en wat de bevindingen zijn. Is uw caravan op alle inspectiepunten goedgekeurd, dan wordt deze voorzien van een BOVAG onderstel-keuringssticker. Hierop is het jaartal weergeven waarop deze beurt is uitgevoerd. Tevens ontvangt u een remmentestverslag met daarop ook het gewicht van de caravan.


Wat kost het?
De BOVAG onderstelbeurt voor een caravan enkelasser is € 130,-  
Voor een caravan tandemasser € 175,-
Voor een aanhanger enkelasser € 105,-
Voor een aanhanger tandemasser € 130,-
Voor een paardentrailer tandemasser € 145,-
                                      
Wilt u hiervoor een afspraak maken? Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons
contactformulier.