Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Elektra

Elektra

Stroomvoorziening op de camping en onderweg. Zowel voor basis- als comfortkamperen is er veel elektra beschikbaar.

Elektra interieur
Voor het interieur van de caravan is allerlei aansluitmateriaal voorhanden: stopcontacten (inbouw en opbouw) 12V en 230V, schakelaars, glaszekeringen, omvormers en aardlekschakelaars.  Er zijn verschillende 12V stekkers en contra-stekkers.
Voor een vaste tv aansluiting op de camping is er de inbouwstekkerdoos ESB 3 (230V-12V-tv/satelliet)  En ook een F-connector, coax-kabel en satfinder. Voor de telefoon of tablet is er USB aansluitmateriaal. Tevens zijn er verschillende soorten kabels per meter verkrijgbaar.

Elektra exterieur

Sluit je kampeermiddel aan op de camping met een verlengsnoer (10, 20 en 30 meter) voorzien van een CEE>contrastekker of met CEE>winkelkoppeling. Voor thuis of op een camping zonder CEE is er het verloopsnoer CEE>Franse stekker. En mocht je zelf een stekker willen vervangen, dan hebben we diverse losse stekkers. Voor de tentkampeerder hebben we speciale elektra-units. Bovendien zijn er voor de auto en caravan ook diverse stekkers, stekkerdozen en adapters verkrijgbaar. 13-polig Multicon-West en Jeager en de 7-polige stekker.

Accu’s & toebehoren
Voor het 12 Volt systeem van de caravan zijn er diverse accu’s en laders; bv de MPP van Reich en de Enduro lader, hoofdschakelaar of accuklemmen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.