Home » Werkplaats » Reparatie

Reparatie

Net voor u wilt vertrekken werkt er een kraan niet meer, het toilet spoelt niet door, de koelkast koelt niet of er is iets mis met de elektra. Het dakluik lekt, de kachel brandt niet of het gasstel werkt niet goed. Ook voor deze reparaties bent u bij Caravanservice Ouwerkerk aan het goede adres. Men probeert u, juist ook in het hoogseizoen, zo snel mogelijk te helpen. 

LET OP: Wij komen niet aan huis, in de stalling of op de camping voor reparatie! Repareren doen we alleen in onze werkplaats in Ouwerkerk.

Schadeherstel
En heeft u schade, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Schade aan de caravan vereist een vakkundige aanpak. Het moet daarom bij voorkeur gerepareerd worden door een gespecialiseerd caravanbedrijf. Caravanservice Ouwerkerk biedt al 23 jaar BOVAG gecertificeerd schadeherstel aan caravans.
U kunt uw caravan ALTIJD door Caravanservice Ouwerkerk laten repareren, ook als uw verzekering een andere reparateur noemt en ongeacht welke caravan u heeft. Dus heeft u schade: meldt het uw verzekeringsmaatschappij en neem contact op met ons.

Wat u moet doen in geval van schade aan uw caravan:

 • Bent u op vakantie: neem foto’s en vul uw schadeformulier in;
 • Meld de schade zo spoedig mogelijk aan uw verzekeringsmaatschappij en geef
  aan dat u de caravan bij Caravanservice Ouwerkerk wilt laten repareren;
 • Neem contact op met ons om uw schade te melden en af te spreken wanneer u uw caravan langs kunt brengen voor expertise;
 • Als u de caravan brengt, neem dan gelijk de verzekeringspolis en de kentekengegevens van de caravan mee,  zodat wij alles voor u met uw verzekering kunnen regelen;
 • Ook de financiële afhandeling kan volledig door ons worden verzorgd, zodat u het bedrag van de reparatie niet eerst zelf hoeft te betalen.

Wat doen wij voor u:

 • Er word een globale schatting gemaakt van het schadebedrag, dit wordt doorgegeven aan uw verzekering. Deze bepaald of er een expert bij komt kijken;
 • Daarna maken we een expertiserapport op, met het exacte bedrag. We overleggen dit met de schade-expert en sturen het rapport, met foto’s, door naar uw verzekering;
 • Zodra we goedkeuring hebben van uw verzekering, kunnen we na overleg met u, de onderdelen bestellen;
 • Als alles bij ons binnen is, gaat de erkende schadehersteller uw caravan vakkundig repareren;
 • Wij nemen contact met u op zodra uw caravan gereed is om op te halen.

Wilt u een afspraak maken voor reparatie of een schade melden? Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons contactformulier.

Let wel: Een globale schatting van de schade is gratis, maar hebben we een expertiserapport voor uw verzekering opgesteld en u besluit uw caravan niet door ons te laten repareren, maar b.v. bij een ander, zelf repareren of voor waardevermindering te kiezen, dan zijn we genoodzaakt om expertisekosten te berekenen.

Bij een schadebedrag hoger dan € 1000,- excl. BTW, neemt Caravanservice Ouwerkerk het eigen risico tot maximaal € 50,- voor haar rekening. (m.u.v. profile repair en spuitwerk)

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.