Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Reiniging & onderhoud

Reiniging & onderhoud

Goed onderhoud van de caravan, camper en tent is belangrijk om blijvende schade en lelijke plekken te voorkomen. Hiervoor zijn speciale reinigingsmiddelen.. En denk ook aan het toilet met de kwaliteitsproducten van Thetford.

Thetford
Met Aqua Kem Blue of Green in de cassettetank en Aqua Rinse Plus voor het spoelwater is het toilet goed voorbereid voor gebruik op de camping. Voor het reinigen van de verschillende tanks is er duo-tankcleaner. Bovendien hebben Thetford en Fiamma geheel verterend toiletpapier, om verstopping te voorkomen. Om de afvalwatertank fris te houden is er Grey-waterfresh.

1-2-3

Om de caravan en camper goed en veilig te reinigen en in de was te zetten zijn er speciale shampoo en wax van 123 verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken en impregneren van de (voor)tent. Dit gaat perfect met Alpha en Omega van 123. Om de tank en leidingen te reinigen gebruik je Press.

Diverse reiniging
Voor het hogere werk is er de wasborstel met telescoopsteel en vervangbare borstel van Maas. Het onderhouden van de ritsen van de tent, de rubber ring van het toilet is gemakkelijk met siliconenspray. En het tenttapijt wordt schoongeveegd met de tentbezem. Deze is er ook inschuifbaar; makkelijk op te bergen. Denk verder aan een emmer en blik en veger voor het verdere schoonmaakwerk.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.