Home » Werkplaats » Onderhoud

BOVAG onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw caravan, kampeerauto of vouwwagen verlengt de levensduur en bevordert de verkeersveiligheid. Deze is, goed onderhouden, meer waard en zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Laat dit onderhoud daarom uitvoeren bij een BOVAG-bedrijf.

Wat houdt dit onderhoud in?
Een BOVAG onderhoud- of onderstelbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud. Uw caravan wordt door de speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Daar waar nodig worden onderdelen, in overleg met u,  gerepareerd of vervangen.

Bij de BOVAG-onderhoudsbeurt van de caravan wordt er op 60 punten gecontroleerd. Ook binnen in de caravan, inclusief globale vochtmeting.
Vind u een grote onderhoudsbeurt op dit moment niet noodzakelijk, maar wilt u wel de zekerheid dat uw caravan verkeersveilig is? Dan kunt u kiezen voor een BOVAG-onderstelbeurt. Voor controle aan onderstel, verkeersverlichting en gas in de disselbak.

We zijn er ook voor onderhoud aan uw vouwwagen. Deze beurt is dezelfde als de onderstelbeurt van de caravan.

Ook kunt u bij Caravanservice Ouwerkerk terecht voor onderhoud aan de opbouw van uw kampeerauto. Voor controle aan opbouw, watersysteem, gas en elektra. Inclusief globale vochtmeting.

Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten zijn gecontroleerd en wat de bevindingen zijn. Is uw caravan op alle inspectiepunten goedgekeurd, dan wordt deze voorzien van een BOVAG keuringssticker. Tevens ontvangt u een remmentestverslag met daarop ook het gewicht van de caravan.

Wat kost het?
Onderhoudsbeurt caravan *€ 225,-
Onderstelbeurt caravan *€ 160,-
Onderhoudsbeurt vouwwagen *€ 160,-
Onderhoudsbeurt opbouw kampeerauto *€ 190,-
*exclusief evt. onderdelen/materiaal
(onderhoud aan tandemasser caravans kunnen wij helaas niet uitvoeren)

Wilt u hiervoor een afspraak maken? Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons contactformulier.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.