Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Watervoorziening

Watervoorziening

Drinken, wassen, koken, schoonmaken; water in de caravan is onmisbaar. We hebben diverse onderdelen en accessoires hiervoor beschikbaar.

Wateraansluiting
Voor de water aan- en afvoer is er een koppelstuk, bocht, hoekstuk, slangaansluiting, reduceerstuk, T-stuk en Y-stuk. Er zijn verschillende waterslangen: ribbel/afvoerslang. Waterslang rood, blauw of transparant. Slangklemmen, snappers en slangpilaren hiervoor. Voor het vullen van de vaste watertank is er een watervulopening met afsluitbare dop en er is ook een inbouwdoos voor de vaste wateraansluiting. Tevens vind je hier de Truma Therme boiler en onderdelen ervoor, zoals een losse binnentank.

Kranen & pompjes
Meng- en waterkranen van Reich of Comet voor het aanrecht of de badkamer. Tevens hebben we (meng)kranen voor onderbouw. Voor de oudere caravan is er de voetschakelaar, werkend op een blokbatterij.
Waterpompjes of dompelpompen zijn er met verschillende wateropbrengst, van 10 tot 19 ltr per minuut, van Reich en Comet of het eigen goedkopere merk Maas. Een terugslagklepje of terugslagventiel is ook los tussen de slang te zetten. Voor de camper is er ook de zelfaanzuigende pomp van Maas.

Jerrycans/watertanks
Watertanks en jerrycans zijn er in verschillende inhoudsmaten en grootte. Met speciale dop voor de waterpomp of met kraantje. Ook zijn er met flextuit om de vaste watertank gemakkelijk te vullen. Voor het afvalwater is er de zwarte vuilwatertank die gemakkelijk vlak onder de caravan te plaatsen is. Of de Fiamma rolwatertanks, voor schoon en vuilwater.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.