Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Ramen & deuren

Ramen & deuren

Werkt de raamuitzetter niet meer, mis je een onderdeel van een combihor of is het dakluik kapot? U vindt het hier.

Dakluiken
Zowel complete dakluiken als onderdelen hiervan zijn beschikbaar van Remis, MPK en Dometic/Seitz. Dakluiken met vliegenhor of combihor. Daarbij kun je kiezen tussen een melkglazen kap of heldere kap. Populaire dakluiken zijn de Mini Heki, Midi Heki en de Heki II. Heb je alleen een los kader, vliegenhor of verduistering nodig? Ook dat kan.

Deur- & raambeslag
Om de deur van de caravan of camper vast te houden, zijn de meest uiteenlopende deurvangers verkrijgbaar. Uiteraard vind je hier ook deursloten en -scharnieren. Voor de ramen hebben we diverse soorten raamuitzetters- en aantrekkers, maar ook kunstof kozijnband en kozijnspijkers voor stacaravans.

Horren en verduistering
Muggen en vliegen houd je natuurlijk graag buiten de caravan of camper. Daarom zijn er combihorren voor de ramen: deze cassettes met vliegenhor en verduistering ineen zijn er in verschillende maten. Ook onderdelen hiervoor zijn verkrijgbaar, zoals een trekoog, vastzetclip, veerspanner, handgreep en eindstukjes. En natuurlijk hebben we de bekende ‘kattenstaarten’ voor de deur, maar ook ‘string’ vliegengordijn en gedraaid pvc. Een plissé hordeur behoort ook tot de mogelijkheden.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.