Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Verwarming

Verwarming

’s Avonds op de camping is het gezellig en warm rond het kampvuur of de barbecue. Maar in de caravan of voortent is een kachel op gas of elektrisch heerlijk. Ook onderdelen voor de Truma kachel kun je hier bestellen.

Elektrische verwarming
De elektrische kachels zijn speciaal voor de camping in laag vermogen.. Er zijn straalkachels, deze geven een mooi verwarmend licht en ventilatorkachels met thermostaat en keramisch element, allen voorzien van omvalbeveiliging  De ventilatorkachel is ’s zomers tevens te gebruiken als verkoeling door de ventilatiestand. Ook zijn er heerlijke vloerverwarmingsmatten.

Gasverwarming
Als bijverwarming voor in de voortent zijn er straalkachels met flesbevestiging voor op de gasfles of met statief; die kun je plaatsen waar je wilt. Bij de rolkachel kan je de gasfles in de kachel plaatsen. Ook ideaal als verwarming in een schuurtje of garage.

Truma
Heb je een onderdeel nodig voor de Truma/Trumatic kachel? Voor zowel de aansluiting en de ringverwarming als het binnengedeelte hebben we diverse artikelen op voorraad. Ook de ommanteling en de bovenplaat is in verschillende kleuren leverbaar. Voor de ontluchting zijn er de schoorsteentjes, losse kapjes en een verlengset. Overigens kun je ook een compleet nieuwe Truma kachel, of Ultra Heat bij ons bestellen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.