Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Toilet

Toilet

Ook al hebben de meeste campings perfecte sanitaire voorzieningen, toch is het prettig als je gebruik kunt maken van je eigen toilet.

Cassettetoilet
Voor het cassettetoilet van Thetford zijn diverse vervangende onderdelen verkrijgbaar. Een aftappijp, aftapdop, bedieningspaneel en beluchtingsknop bijvoorbeeld. Maar ook de rubber ring die in de schuif van het cassettetoilet zit. Ook voor de afvaltank zijn veel losse onderdelen beschikbaar. Wilt u liever vernieuwen? Denk dan eens aan een Fresh-up set. Met deze set kunt u de afvaltank en de toiletbril vervangen.

Porta Potti
Voor de vouwwagen en tentkampeerder is er de Porta Potti in verschillende maten. Ook hiervoor zijn vervangingsonderdelen, zoals een rubber ring, pompje of vuldop verkrijgbaar.

Thetford
Met Aqua Kem Blue of Green in de cassettetank en Aqua Rinse Plus voor het spoelwater is het toilet goed voorbereid voor gebruik op de camping. Voor het reinigen van de verschillende tanks is er duo-tankcleaner. Bovendien hebben Thetford en Fiamma geheel verterend toiletpapier, om verstopping te voorkomen.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.