Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Koeling

Koeling

Er gaat niets boven een lekker koud drankje bij de caravan of tent. De Dometic of Thetford koelkast houdt alle levensmiddelen in de caravan of camper, koel en vers. En voor in de (voor)tent hebben we een koelbox.

Dometic/Elektrolux
Ook de koelkast van de caravan of camper kan stuk gaan. Gelukkig zijn er vervangende onderdelen van Dometic/Elextrolux. Zoals het verwarmingselement, 12 en 230 Volt. Maar ook een keuzeschakelaar, thermostaat(knop), regelblok, piëzo-ontsteking en bougie.
Daarnaast hebben we ook de deurvergrendeling voor de koelkasten van alle types en zijn er vervangende scharnieren beschikbaar voor het vriesvak. Voor de ventilatie is er een roosterset.

Thetford
Ook voor de Thetford koelkasten zijn er diverse onderdelen zoals deurvergrendelingen, kierstandhouders en roosters.

Koelboxen
Natuurlijk zijn er ook losse koelboxen verkrijgbaar. Naast de welbekende koelbox met koelelement, zijn er ook thermo-elektrische koelboxen op 12 en 230 Volt. En de compressorkoelbox, deze koelt altijd perfect, ongeacht de omgevingstemperatuur. Van de merken Mobicool, Tavellife en Mestic.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.