Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Fietsendragers

Fietsendragers

Niets heerlijker dan lekker fietsen op vakantie. Met een goede fietsendrager en bijbehorende accessoires neem je je tweewieler veilig en gemakkelijk mee op de caravan.

Thule/Omnibike
De meest gangbare fietsenrekken van Thule  hebben we altijd op voorraad; alle andere types kunnen we gemakkelijk bestellen.

Populair is de Superb van Thule, compleet kantelbaar voor op de dissel. Achterop de caravan de Sport G2. Speciaal voor de e-bike zijn geschikt; de Elite en de Excellent. Daarnaast hebben we onderdelen ter vervanging, zoals, bike-holders, eindkapjes en bindriempjes van Thule.

Fiamma
De favoriete disseldrager van Fiamma is de XLA black. Voor achterop hebben we de Universal en met een Bike Blok Pro1, Pro 2 en Pro 3 staan de fietsen goed vast. Meer accessoires zijn o.a. een bevestiging en U-beugel voor de disseldrager, bindriempjes, draaiknoppen, schroeven, bouten en klemmen. Ook hebben we van dit merk eindkapjes voor de fietsgoot en een fietsenrekhouder.

Universeel
Om de fietsen te beschermen tijdens het rijden zijn er bike-covers en is een waarschuwingsbord in bepaalde landen verplicht.
Fietsendragers worden niet verzonden. Deze kunt u bij ons afhalen of laten monteren.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.