Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Ventilatie

Ventilatie

Een goede luchtdoorstroom is niet alleen fijn; verse lucht is noodzakelijk voor een gezond leefklimaat in de caravan. Bovendien heb je roosters en kapjes nodig voor de aanvoer en -afvoer van koelkast en kachel. We hebben diverse soorten ventilatie voor de caravan beschikbaar.

Dakontluchting
Je ziet het op vrijwel alle caravans, campers en boten: dakontluchting. Belangrijk voor een fijne ventilatie binnen. Deze dakventilators zijn er in verschillende types en maten.

Roosters
Ventilatieroosters zijn er voor in de wand of de vloer van caravan of camper. Zo hebben we koelkastroostersets van Dometic/Electrolux en Thetford. Ook zijn er kleine luchtroosters in diverse maten; voor in de bodem van de bankkast in de caravan.

Schoorsteentjes
Voor de afvoer van de Truma kachel zijn er complete schoorsteentjes, schoorsteenkapjes en los rubber. Speciaal voor op de wintersport zijn er verlengsets en een grotere schoorsteenkap.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.