Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Tenten & luifels

Tenten & luifels

Er zijn talrijke producten beschikbaar voor het opzetten van de voortent, luifel of bijzettent. Zowel voor de basis als het luxere werk hebben we diverse artikelen voor je klaar liggen. Ook aan onderhoud en reparatie van de tent en/of luifel hebben we gedacht.

Accessoires & onderdelen
Haringen of grondpennen nodig? Je vindt ze hier. Net als scheerlijnen, spanners, tentelastieken en stormband. Maar ook losse tentstokken en onderdelen hiervoor, zoals stelring, buisklem, daksteunklem, borgveer. tentdop of punt. Plus handige hulpmiddelen zoals een rubber hamer, haringtrekker, tentrailverruimer en framespanner. Ook reparatiedoek, zeilringen, voetplaat en tentstokvoetjes. Voor de glasfiber- of boogstokjes is er een speciaal reparatiesetje.

Thule, Fiamma & Dorema
Alle nieuwe modellen voortenten en luifels van Dorema zijn te bestellen in onze winkel in Ouwerkerk. Bekijk deze op Dorema.nl. Hetzelfde geldt voor de luifelsboxen van Thule en Fiamma. Losse onderdelen van deze merken zijn in onze shop te vinden.

Tapijt, matten & grondzeil
Van grondzeil tot deurmatjes en van voortenttapijt tot clips; je vindt hier allerlei producten voor op de grond in de tent. Het wegwerpfolie of het ECO gronddoek, wat beter is voor het gras. Dorema Starlon voortenttapijt zorgt voor een luxe uitstraling en is in afgepaste maten te koop. Voortenttapijt met gaatjes is er per meter in grijs en blauw. En wat dacht je van een comfortabel vloerverwarmingsmatje voor heerlijk warme voeten?

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.