Webshop
Gratis verzending vanaf € 75 - Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Home » Webshop » Spiegels

Spiegels

De caravanspiegel is verplicht als je een caravan achter de auto hebt. Diverse spiegels en onderdelen  zijn hier verkrijgbaar van o.a. Milenco en Smat.

Milenco
De Milenco Aero opzetspiegel is een goed voorbeeld van een spiegel die op vrijwel ieder automerk past. Deze caravanspiegelset is er in vlak en bol glas. Het spiegelglas, de klemeenheid en verschillende aandrukrubbers zijn tevens los verkrijgbaar.

Smat
Smat heeft een zeer groot assortiment caravanspiegels, van zeer eenvoudig tot luxe. De Stinger, Touring, Beretta en Magnum zijn de eenvoudige spiegels, met rubber bevestigingsriem. De Argus en Colt  zijn de luxere spiegelsets met arm. De spanriempjes, gespen en schroef met voetje zijn ook los te koop.

Diversen
De safety strap of spanband met zuignap voorkomt het wegklappen van de caravanspiegel. Van de Special Mirror caravanspiegel hebben we nog enkele onderdelen te koop, maar hiervoor geldt: op is op.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mail adres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen via de e-mail.