Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Elektra

Elektra interieur Elektra exterieur Accu's & toebehoren

Bepaalde stroomvoorzieningen heb je toch wel nodig tijdens het kamperen. Aansluitingen voor verlichting, accu en koffiezetter bijvoorbeeld. Maar misschien wil je ook tv kijken op de camping? Of je tablet, smartphone of koelbox aansluiten in de auto onderweg. Zowel voor basis- als comfortkamperen is er veel campingelektra beschikbaar.

Interieur

Voor het interieur van de caravan is allerlei aansluitmateriaal voorhanden: stopcontacten (inbouw en opbouw) 12V en 230V, schakelaars, verschillende afdekframes en klepjes, glaszekeringen, omvormers en aardlekschakelaarsEr zijn verschillende 12V stekkers en contra-stekkers. Voor een vaste tv aansluiting op de camping is de inbouwstekkerdoos ESB (230V-12V-tv/satelliet) makkelijk. Maar we hebben ook opbouw tv/satellietstekkerdozen. Dan zijn er ook nog een koppelstuk F-connector, splitter, tulp-stekker, coax-kabel, coax-stekker, satfinder, antennestekker en doorvoerdoos. Voor de telefoon of tablet is er USB aansluitmateriaal en er zijn ook verschillende soorten kabels per meter verkrijgbaar.

Exterieur

Sluit je kampeermiddel aan op de camping met een versloopsnoer (10, 20 en 30 meter) voorzien van een CEE-contrastekker of met CEE-winkelkoppeling. Voor thuis of op een camping zonder CEE is er het verloopsnoer CEE-contra>Franse stekker. En mocht je zelf een stekker willen vervangen, dan hebben we diverse losse stekkers met CEE, CEE-contra en winkelkoppeling. Voor de tentkampeerder hebben we speciale elektra-units. Bovendien zijn er voor de auto en caravan ook diverse stekkers en stekkerdozen verkrijgbaar. De 13-polige Multicon-West en Jeager en de 7-polige stekker. Evenals adapters hiervoor.

Accu & toebehoren

Voor het 12 Volt systeem van de caravan zijn er diverse accu’s en laders; bv de MPP van Reich en de Enduro lader. Evenals accessoires hiervoor, zoals een hoofdschakelaar of accuklemmen.