Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Kampeerartikelen

Barbecues & Skottels Handige campingartikelen Windschermen & parasols

Allerlei kampeerspullen die je nodig hebt voor een plezierig verblijf op de camping, van barbecue tot zwemband en van vuilniszakhouder tot parasolvoet.

Barbecues & skottels

De barbecue is en blijft een geliefd kampeerartikel. Vooral de Skottelbraai, Carri Chef en de Safarichef van Cadac zijn erg populair op de camping . Hiervoor zijn tevens diverse accessoires verkrijgbaar, zoals de foodwarmer, bbq grill top, pizzasteen, paellapan, afdekhoes en anti-aanbakfolie voor vetvrij bakken en makkelijk schoonmaken. Daar hebben we ook de spuitbus Cadac cleaner voor of Katar van 123. Dit product is zeer effectief als vetverwijderaar. De tafelbarbecue met lavasteen is ook een prima alternatief voor de houtskoolversie. Lavasteen is los verkrijgbaar als deze vervangen moet worden.

Handige campingartikelen

Van beachball set tot citronella kaars en van anti-slipmatje tot  vuilniszakhouder: allerlei fijne artikelen om het kamperen nog plezieriger te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een handig weerstation, campingdouche, bagagetrolley, klapbox, hangmandje – je vindt hier vast wat je zoekt.

Windschermen & parasols

Voor op de camping en op ’t strand zorgt een windscherm voor voldoende bescherming en privacy. En met een parasol tegen de zon is het helemaal goed vertoeven. Een speciale parasolharing of parasolgrondboor zorgt ervoor dat deze stevig blijft staan. Of gebruik een parasolvoet die te verstevigen is met water of zand. En de hond? Die zit veilig aan de riem met de speciale storm- of hondenpen.