Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Ramen & deuren

Dakluiken Deur- & raambeslag Horren & verduistering
Werkt de raamuitzetter niet meer, mis je een onderdeel van een combihor of is het dakluik kapot? Er zijn gelukkig allerlei losse onderdelen en accessoires verkrijgbaar voor de ramen en deuren van caravan en camper.

Dakluiken

Zowel complete dakluiken als onderdelen hiervan zijn beschikbaar van Remis, MPK en Dometic/Seitz. Er dakluiken met alleen een vliegenhor of met combihor (verduistering en vliegenhor ineen). Daarbij kun je kiezen tussen een melkglazen kap of heldere kap. Populaire dakluiken zijn bijvoorbeeld de Mini Heki, Midi Heki en de Heki II. Heb je alleen een losse vliegenhor/horrengaas nodig? Ook dat kan. Dit hebben we tevens voor het Hartal dakluik, net zoals losse verduistering of een compleet nieuwe onderzijde met combihor.

Deur- & raambeslag

Om de deur van de (sta)caravan of camper vast te houden, zijn de meest uiteenlopende maten en soorten deurvangers verkrijgbaar bijvoorbeeld van Fiamma en Froli, ook voor de oudere caravan. Uiteraard vind je hier ook deursloten en -scharnieren. Voor de ramen hebben we diverse soorten raamuitzetters en raamaantrekkers voor tourcaravans, maar ook kunstof kozijnband en kozijnspijkers voor stacaravans.

Horren & verduistering

Muggen en vliegen houd je natuurlijk graag buiten de caravan of camper. Daarom zijn er combihorren voor de ramen: deze cassettes met vliegenhor en verduistering ineen zijn er in verschillende maten van Dometic/Seitz en Remis. Ook onderdelen hiervoor zijn verkrijgbaar, zoals een trekoog, vastzetclip, veerspanner, handgreep en eindstukjes. Alleen verduisteringsrollo’s zijn overigens ook mogelijk. En natuurlijk hebben we de bekende ‘kattenstaarten’ voor de deur, maar ook ‘string’ vliegengordijn en gedraaid pvc. Een plissé hordeur behoort ook tot de mogelijkheden.