Dakluik Mini Heki

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €142,50
Aantal:
<< Terug naar de vorige pagina

Dometic Mini Heki Plus. Past uitstekend in de ruimte van een standaard 40 x 40 dakraam, terwijl Mini-Heki zorgt voor maximale lichtinval. Dubbelglas, aërodynamisch gevormde glazen koepel, gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat, lichtgrijs getint. Binnen- en buitenframe zijn vastgelijmd, eenvoudig schoon te maken. Te openen in 3 standen: volledig geopend, half open en slechtweer stand. Door de brede glazen rand en het naar boven opstaande buitenframe kan het water onmogelijk naar binnen spatten als de koepel in de slechtweer stand staat. Eenvoudig te wijzigen openingsstand door de handige hefboom: de koepel wordt automatisch vergrendeld als deze dicht is. Frame gemaakt van weerbestendig kunststof (ASA). Dit dakluik is geschikt voor een dakdikte van 25 tot 42 mm.

Afmetingen: zichtbare opening: 370x380 mm
Gatmaat: 400x400 mm
Gewicht: 3,3 kg
Kleur: creme/wit

Dit artikel word niet verstuurd maar kan alleen afgehaald worden in Ouwerkerk of evt. gemonteerd in uw caravan. (prijs is excl. montage)

Dakluik Mini Heki Dakluik Mini Heki Dakluik Mini Heki Dakluik Mini Heki Dakluik Mini Heki Dakluik Mini Heki

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: