Dakluik Mini Heki Style, ventilatie

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €150,00
Aantal:
<< Terug naar de vorige pagina

De Mini Heki Style is een klein compact dakluik voor caravans en campers en is voorzien van een licht getinte aerodynamisch gevormde koepel met dubbele kunststof beglazing.
Het dakluik kan in drie verschillende posities worden geopend: volledig open, half open en in de slecht-weer-stand.
Het binnenframe met apart verstelbare geplisseerde insectenhor en verduisteringsrolgordijn houdt insecten en zonlicht buiten.
Deze Mini Heki Style is geschikt voor dakdiktes 25-42mm en met geforceerde ventilatie.

Afmetingen: zichtbare opening: 370x380 mm
Gatmaat: 400x400 mm
Gewicht: 3,3 kg
Kleur: creme/wit

Dit artikel word niet verstuurd maar kan alleen afgehaald worden in Ouwerkerk of evt. gemonteerd in uw caravan. (prijs is excl. montage)

Dakluik Mini Heki Style, ventilatie Dakluik Mini Heki Style, ventilatie Dakluik Mini Heki Style, ventilatie Dakluik Mini Heki Style, ventilatie Dakluik Mini Heki Style, ventilatie Dakluik Mini Heki Style, ventilatie

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: