Gratis verzending
Caravanservice Ouwerkerk
Inloggen
Winkelwagen0 product(en) - €0,00

Reiniging & onderhoud

Thetford/Aquakem 123 Producten Diversen reiniging

Goed onderhoud van de caravan, camper en tent is belangrijk om blijvende schade en lelijke plekken te voorkomen. Hiervoor zijn speciale reinigingsmiddelen en -attributen van 123 beschikbaar. En denk ook aan het toilet met de kwaliteitsproducten van Thetford.

Thetford/Aquakem

Met Aqua Kem Blue of Green (ook in sachets) in de cassettetank en Aqua Rinse Plus voor het spoelwater is het toilet goed voorbereid voor gebruik op de camping. Voor het reinigen van de afvaltank is er de cassettetankcleaner. Bovendien hebben Thetford en 123 geheel verterend toiletpapier, om verstopping te voorkomen. Om de afvalwatertank fris te houden is er Tankrefreshener.

123 Producten

Om de caravan en camper goed en veilig te reinigen en in de was te zetten zijn er speciale producten van 123 verkrijgbaar: Clean, Presto strepenverwijderaar, Flash wax en spuitwax. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken en impregneren van de (voor)tent. Dit gaat perfect met Alpha en Omega van 123. Met de scrubbyhouder met sponsje verwijder je moeiteloos insecten, groene aanslag, hars en zwarte strepen. Om de tank en leidingen te reinigen gebruik je Press. En Katar is ideaal om vet of theeaanslag te verwijderen.

Diverse reinigingsartikelen

Voor het hogere werk is er de wasborstel met telescoopsteel en vervangbare borstel van Maas. Het onderhouden van de ritsen van de tent, de rubber ring van het toilet is gemakkelijk met siliconenspray van Campking. En de tent wordt schoongeveegd met de tentbezem. Deze is er ook inschuifbaar; makkelijk op te bergen. Denk verder aan een emmer en blik en veger voor het verdere schoonmaakwerk.