Tenten & luifels

Accessoires & onderdelen Thule, Fiamma & Dorema Tapijt, matten & grondzeil
Er zijn talrijke producten beschikbaar voor het opzetten van de voortent, luifel of bijzettent. Zowel voor de basis als het luxere werk hebben we diverse artikelen voor je klaar liggen. Ook aan onderhoud en reparatie van de tent en/of luifel hebben we gedacht.

Accessoires & onderdelen

Haringen of grondpennen nodig? Je vindt ze hier. Net als scheerlijnen, spanners, tentelastieken en stormband. Maar ook losse tentstokken en onderdelen hiervoor, zoals stelring, buisklem, daksteunklem, borgveer. tentdop of punt. Plus handige hulpmiddelen zoals een rubber hamer, haringtrekker, tentrailverruimer en framespanner. Ook reparatiedoek, zeilringen, voetplaat en tentstokvoetjes. Voor de glasfiber- of boogstokjes is er een speciaal reparatiesetje.

Thule, Fiamma & Dorema

Alle nieuwe modellen voortenten en luifels van Dorema zijn te bestellen in onze winkel in Ouwerkerk. Bekijk deze in onze folder of op Dorema.nl. Hetzelfde geldt voor de luifels van Thule en Fiamma. Ook losse onderdelen van deze merken zijn hier te vinden.

Tapijt, grondzeil & matten

Van grondzeil tot deurmatjes en van voortenttapijt tot clips hiervoor; je vindt hier allerlei producten voor op de grond in de tent. Het wegwerpfolie of het ECO gronddoek, wat beter is voor het gras. Dorema Starlon voortenttapijt zorgt voor een luxe uitstraling en is in afgepaste maten te kop in grijs en blauw. En wat dacht je van een comfortabel vloerverwarmingsmatje voor heerlijk warme voeten?