Onderhoud & reparatie | Caravanservice Ouwerkerk

Werkplaats

Vakantie is een groot goed. Lekker op pad en helemaal zelf bepalen wat u doet. De caravan of vouwwagen is uw thuis, waar u ook gaat. Maar net als een echt huis moet u kunnen vertrouwen op uw kampeermiddel. Als BOVAG bedrijf biedt Caravanservice Ouwerkerk die zekerheid. Bijvoorbeeld door vakkundig onderhoud en reparatie van uw kampeermiddel. Zo kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

In onze werkplaats in Ouwerkerk kunt u terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan alle merken caravans, vouwwagens, opbouw van campers, aanhangwagens en paardentrailers.
Ook extra controles zoals b.v. een uitgebreide vochtmeting, controle van de watervoorziening of een movercontrole kunt u bij Caravanservice Ouwerkerk apart of i.c.m. een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. In het naseizoen komen we ook op locatie voor controle en klein reparaties. En wilt u een caravan kopen van een partikulier, dan kunt u hier eventueel een aankoopkeuring uit laten voeren zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Met ruim 30 jaar ervaring is onze monteur/keurmeester u graag van dienst, ook als u alleen advies nodig heeft.