Aankoopkeuring | Caravanservice Ouwerkerk

Aankoopkeuring

Wilt u een caravan kopen bij een particulier? Laat dan een aankoopkeuring/caravancheck doen door Cararvanservice Ouwerkerk, zodat u geen verkeerde of te dure aanschaf doet. Dit kan u een hoop ellende besparen.

Hoe werkt het?
Bij een aankoopkeuring/caravancheck worden de vitale delen van de caravan gecontroleerd; namelijk de koppeling, remmen, banden, schokdempers, wielen, verlichting, gas en elektra. Er wordt tevens een vochtmeting gedaan. Vochtschade is een veel voorkomend probleem en vaak niet zichtbaar met het blote oog.
Na deze keuring ontvangt u een formulier met daarop aangegeven hoe het met de technische staat van de caravan is gesteld.

Wat kost het?
De kosten voor deze keuring zijn € 67,-. Let wel dat de aankoopkeuring/caravancheck slechts een visuele controle is. Er wordt dan ook niets vervangen, gerepareerd of gesmeerd.

Wilt u hiervoor een afspraak maken? Bel  0111 642306 of maak gebruik van ons contactformulier.